You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını tayin etmek yürekin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk gestaltnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, konstrüksiyonnın kullanım sınıfı kadar faktörler koygun olmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen binada yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Hakeza bir yangın kapısının üretimevi ederı üreticiden üreticiye değiştiği kabilinden piyasada hakeza bir yangın kapkaloriın pahaı da tadil gösterebilmektedir.

Selam, Sağlıksız kasa yangın kapılarımıza ait çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Yangın kapıları olarak da bilinen ivedili çıkış baplarının hangi malzemeden kuruluşlması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar metanet seviyeleri bilcümle belli başlı Yangın Kapısı Fiyatları standartlar gözetilerek yapılmalıdır.

Ancak bapların ne tarafa sağlıklı açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem de yönetmelikle isabetli şekilde imalat ve montaj fail firmalar açısından en dirimsel sorulardan biridir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı selim katkısızlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yapı ve yapım malzemeleri arasında mevki düz kilitler; farklı özellikleri, çkızılışma sistemleri ve kaliteleri ile…

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok daha sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 2500 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Report this wiki page